Și…cu cine ne vedem duminică?

Prin februarie, Sabina, îmi scria cu litere de-o șchioapă, mesajul: ”Știu că probabil o să regret, dar aș vrea să ies la alergat. Tu pe unde alergi?” 
Ăla a fost doar începutul. Sabina a ieșit la alergat. Nu a venit ea cu mine, ci eu cu ea. E diferență, da. Pentru că deși nu i-a fost ușor, a continuat să dea din picioare în jurul lacului Tineretului. A alergat 3-4-5-6-7 km. A participat la primul ei cros, a alergat #inpascupaul, s-a înscris la crosul din cadrul semimaratonului București. Gata! N-o mai laud. Cert e că fumeia își dă blogul la școală și vrea să sărbătorească asta și prin alergat. Nu mult, nu repede, nu greu…o tură lejeră (maxim 4 kilometri) prin Tineretului. Petrecerea, masa și dansul au loc dumenica asta. 

image

Se mai pun la bătaie:

– tricouri branduite SabinaCornovac.ro & Runoholics (pagina aia de Facebook unde eu postez toate nebuniile despre alergat, doar că într-o formă un pic mai ăăă…ca mine, așa, mai sărită de pe fix) 
– cărți cadou de la Curtea Veche
– sticle de apă pentru  sportivi, de la Tupperware
– produse de revitalizare de la Restart
– una bucată mic dejun sănătos
– poze făcute și editate de domnul Alex (domnul soț al Sabinei)
– cadouri surpriză (doar nu era să nu avem nici un as în mânecă)
– prelegeri de la subsemnata despre cum e bine să facem cu alergatul și cu mâncatul (mă recomandă vocea și talentul meu, vorbă străveche dă film…bine, mă recomandă experința de vreo 6 ani a alergatului amatoricesc și a dietei echilibrate – ciocolata nu se pune, să nu vă aud că săriți). 

image

Bineee. Ce trebuie să faceți? Intrați aici și îi lăsați domniței un comentariu cu recomandări sau sugestii pentru blogul ei (despre ce v-ar plăcea să scrie pe blog, ce articole, pe ce temă, cui să-i ia interviu etc).Toate astea până joi, orele 20:00. Eu aș vrea, spre exemplu, mai multe recomandări de piese de teatru, concerte, reprezentații frumoase de la operă și operetă. 

Hai că o să fie fun! We are hilarious! Sharing is caring
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *