Mersi, bă!

Sunt buni și oamenii care te lasă defect. Ei îs ăia care te găsesc nesigur și care sapă în tine. Culmea? Tu ești ăla de le înmânează uneltele. Tu ești ăla care se pune pe sine la dispoziția lor și care le zice: ”Intrați, bă! Cu tot cu bocancii ăia din picioare. Nu vă descălțați! Nu ratați niciun locșor din mine. Dați și de mai multe ori dacă e nevoie. Ca să știți o treabă”.

Sunt buni și oamenii care te lasă defect. Ei îs ăia care-ți ștampilează fără să ezite: neîncrederea în propriile forțe, îndoiala veșnică cum că ai și te-ai putea găsi mai bine.

Sunt buni și oamenii care te lasă defect. Ei sunt ăia care asemenea unor paraziți au nevoie de un organism-gazdă pe care să-l sleiască și să-l usuce.

Sunt buni și oamenii care te lasă defect. Ei sunt ăia din cauza cărora în Mega Image, te pierzi printre rafturi căutând întruna ce-ți place. Pentru că nu mai știi și nu mai ții minte cine ești. Pentru că până nu demult știai doar ce le place lor și te uitasei pe tine.

Sunt buni și oamenii care te lasă defect. Ei sunt ăia de care-ți amintești când te trezești într-o zi: singur, sigur, încrezător și liber. Și e al dracului de bine.

Deci mersi, bă.

sursă poze: aici.Sharing is caring
Share on Facebook200Share on Google+1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn8

4 thoughts on “Mersi, bă!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *