Cum să nu fii meltean la bazin (2)

După succesul clocotitor de care s-a bucurat prima parte a acestui articol, mă văz nevoită a veni cu compleCtările de rigoare. Mult am mai înotat, multe am mai văzut. Cu liniuță de la capăt.

  1. Dacă bazinul nu are trambulină, înseamnă că nu trebuie să te arunci în el ca și cum ai fi la proba olimpică de sărituri
    Că dacă erai la proba olimpică, aveai trambulină. Dar n-ai așea ceva la bazin, nu? Asta înseamnă un lucru: NU SĂRI de parcă ar fi dat strechea în tine, luându-ți eventual și viteză și făcând un triplu șurub cu întoarcele 185,7 grade. Că îi poți lovi pe creștinii din apă. Și apoi pe banii tăi or să fie spitalizați. Și nu vrei asta. Sau mai știi?

    2. Bazinul nu-i al tău și nici al mamei tale
    Și din această cauză, neavând drept deplin asupra lui, nu prea poți să faci ce vrei tu, cum vrei tu. Pentru asta ai șoselele patriei unde nimeni nu respectă nici o regulă. Dar în bazin se înoată pe partea dreapta. ÎNTOTDEAUNA. Și nu e indicat s-o arzi împotriva sistemului și să te duci pe stânga. Că apoi faci accident cu ăla de bagă ture regulamentar. Un cap în cap în apă de 1.80 m nu-i chiar cel mai mișto lucru.

3. Bazinul are și el un program (ca mine, ca tine, ca toată lumea)
Eh, și din pricina faptului că funcționează după niște reguli, nu poți să intri pe ce culoar vrei tu, cum vrei tu și alte asemenea. Și, de principiu, există un orar al cursurilor ținute de un instructor pentru unii de nu știu cu înotul. Cumva în intervalul ăla nu te apuci să intri pe culoarul lor, în bazinul lor. Că nu prea ai ce să cauți acolo. Și omuleții ăia nici nu știu cu apa și îi debusolezi. În plus îl mai au și pe profesorul ăla de înot pe cap, profesor ce face mișto de ei. Citește în pușca mea regulamentul 🙂 Atât de simplu.

 reaction GIF

surse poze: aici și aici.Sharing is caring
Share on Facebook18Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *